Høstbasaren

Høstbasaren 2015

Høstbasaren 2018 ble arrangert lørdag 20. oktober i Karuss idrettsanlegg
I 2019 blir dagen lagt til lørdag 19. oktober

Kampoppsettet og dugnadsoppsettet for årets Høstbasar blir publisert her tirsdag 15. oktober.
Aktiviteten (kampene) og lotteri, basar og kafé blir i tidsrommet kl. 9-17 denne dagen.
Også info om "Årets spiller"-prisutdeling for 13-19 årslagene, samt medaljeutdeling for 6-12 årslagene, kommer her på tirsdag.

Hva er Høstbasaren?

Høstbasaren er klubbens offisielle markering av at en lang fotballsesong, enten er avsluttet, eller er i ferd med å bli det, i løpet av oktober. Normalt er tiden for arrangementet rundt den 20. oktober hvert år.

Høstbasaren har vært gjennomført på Karuss siden begynnelsen av 90-tallet, og gjennomgått en gradvis endring/utvikling i perioden frem til i dag. Alle klubbens lag i alderen 7-19 år er forpliktet til å delta/bidra. Det spilles internturnering (Fair Play Cup) for de fleste lag, mens de eldste ungdomslagene får oppgaven med å dømme kampene for de litt yngre klubbvennene sine.

Hvert lag stiller med 3 dugnadsforeldre til arrangementet, og oppgavene disse tildeles er som vanlig knyttet til kiosk, rydding, parkering, Fair Play-oppgaver, samt rigg og nedrigg.

Les mer om hvordan kampene arrangeres i undermenyvalget "Kampoppsettet Fair Play Cup 2018".

Samling i Karusshallen etter kampene er ferdig utendørs

Etter at lagene er ferdig med sine respektive kamper, avsluttes seansen med fotoshoot og medaljeutdeling for barnespillere i alderen 6-12 år inne i Karusshallen. Hallen er for øvrig åpen hele lørdagen under arrangementet. Du vil ha muligheten til å sitte ned i kaféen, handle sportsutstyr hos Sportsprofil (egen shop i hallen), kjøpe lodd og ellers hva annet denne dagen måtte by på innendørs.

Årets spiller-kåring i ungdomsklassene

Normalt vil premieutdelingen av "årets spiller" for hvert av ungdomslagene i alderen 13-19 foregå ute på hovedbanen foran tribunen en gang midt på dagen.
Detaljerte tidsplaner for dette varierer litt fra år til år, men informeres om før hvert arrangement.

Det er lagt opp til at lagene (stort sett) vil tilbringe 3-4 timer på Karuss denne festdagen. Vi trenger at dere alle, både store og små, hegner om denne viktige festdagen for Våg FK.

Mvh. Cupkomiteen
v/Are Sætervadet (Arr.koord.)