Treningstider

Kristiansand kommune har denne høsten tildelt Våg FK treningstider for perioden november til og med mars på Vågsbygd-banene.

Klubbens tildelingsprinsipper for treningstid kan du lese mer om her.

For perioden november-desember 2019 finner du fordelingen av tider (fellestreninger) på denne linken.
Når treningsgruppene for 2020-sesongen er landet før jul, kommer det ut oppdaterte treningstider for perioden januar-mars 2020.

Sportslig ledelse ønsker at så mange som mulig av klubbens lag benytter seg av trening utendørs i vinterhalvåret. Siden alle kretsens seriekamper og enkelte andre idretter ikke beslaglegger så mye tid på banene vinterstid, så blir det også mer plass/tid til våre lag. Vel og merke i perioden "vintergrønne baner". Les mer om brøyteperiode og vintergrønne baner lenger nede på denne siden.

Hvis dere ikke selv har ordnet med trening inne i en av bydelens gymsaler, så ta kontakt med klubbkoordinatoren i ditt alderssegment, og meld inn ditt ønske om treningstid(er) på en av våre kunstgressbaner.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informasjon om treningstider for vinterhalvåret (perioden november-mars)

Det vil som vanlig være to kategorier treningsperioder gjennom vinteren:

"Vintergrønne baner"
Alle baner i Vågsbygd og på Hellemyr/Grim er fri for snø, og det er tilgang til treningstid på banene for alle lag som ønsker treningstid ute.
Skjema for fordeling av denne tiden finner du på denne siden.

"Brøyteperioden"
Banene i Vågsbygd og på Hellemyr/Grim er dekket av snø, og ikke trenbare. Dette innebærer også når det bare ligger et tynt hvitt dekke på banene.
Løper man utpå banene da, blir snøen fort hardtrampet, og tineprosessen tar lenger tid med tanke på å få banene grønne og trenbare igjen. Vennligst ikke gjør det!

Kun enkelte baner blir brøytet
Unntaket er at Spareskillingsbanen (11er) og Grim Idda (7er) blir brøytet daglig mandag-fredag i tidsrommet kl. 07:30-14:30. Disse to banene må alle klubbene fra byens vestside dele på, noe som igjen betyr at det kun er lag fra 13 år og eldre som blir prioritert når treningstid og -plass skal fordeles. Normalt blir det likevel også plass til litt trening for 11- og 12-årslagene på grønt underlag i brøyteperioden.