Fair Play

Våg FK er en Fair Play-klubb

Våg FK ønsker å fremstå som en Fair Play-ambassadør i fotballfamilien.

Før 2018-sesongen etablerte klubben et Fair Play-utvalg som ledes av en Fair Play-ambassadør, Ronny Stenberg, og som er leder av Fair Play-utvalget. Disse utgjør også utvalget i 2019-sesongen.

Du finner ut hvem som utgjør de tre personene i Fair Play-utvalget til enhver tid ved å klikke deg inn på hovedmenyvalget "Klubben".

Du kan også se videoen i YouTube-vinduet over for å høre Vågs Fair Play-ambassadør fortelle litt om klubbens Fair Play-fokus før 2018-sesongen.

Les mer om Fair Play i denne artikkelen på fotball.no (Norges Fotballforbund).

Kampvert-ordningen

Som et hovedfokus i 2019 vil Fair Play-utvalget utvide fokuset på kampvert-ordningen basert på fjorårets erfaringer. Klubben etablerte et fokus på dette i allerede i 2017-sesongen, men vil altså nå intensivere arbeidet. Ikke minst ved at det i tillegg til barnelagene også vil bli fokus på kampvertrollen rundt ungdomslagene våre dette året.

Kampvertene skal bistå hjemmelagets trener i å gjennomføre Fair Play-møtet i god tid før kampen starter. (Se egeninstruks for Fair Play-møtet i dokument-menyen til høyre på siden.
I den samme dokument-menyen finner du forøvrig også alle nødvendige instrukser og relevant informasjon om hvem som skal gjøre hva, samt hvor og når dette skal foregå.

Trygge rammer

Som en del av verdiarbeidet vårt har klubben en "omvendt" sponsoravtale" med Snakk om mobbing (Blåkors). Logoen til "Snakk om mobbing" pryder ryggen på alle spillerdraktene, og på lagmøte skal alle klubbens lag diskutere tiltak innen laget (for både barn/ungdom og voksne) for å forebygge mobbing og på den måten skape gode og trygge rammer for alles deltakelse på laget.