J16 videre i NM

Brennhete Våg-jenter leverte imponerende 3-1 borte mot Kragerø i regional kvalifisering til NM for J16. Det formelig kokte da jentene våre spilte Kragerø av banen i tropevarmen. Etterpå måtte de kjøles ned i sjøen.

Hovedtrener, Kine Mellemberg, var full av lovord om jentenes innsats etter kampen.

-Samtlige stod på til "the bitter end", og det kunne ikke vært mer fortjent enn at jentene gikk videre til neste runde av den regionale kvalifiseringen. Samtlige spillere kjempet som tapre løvinner, og varmen så ikke til å plage Våg-spillerne nevneverdig, gliser den fornøyde treneren.

Fra før av har laget nedkjempet både Randesund (6-1) og Gimletroll (2-0) i den lokale kvalifiseringen til NM. Klubbene må altså kvalifisere seg trinnvis, både lokalt og regionalt for å til slutt ende opp blant de aller beste lagene i den nasjonale NM-konkurransen.

Med 3-1 seieren på Kragerø Stadion og avansement til neste runde, blir det spennende å se hvilken motstander laget får i den neste kvalifiseringsrunden. Både Lyngdal og Lillesand, i tillegg til Våg FK, er videre fra Agder-fylkene. Av andre aktuelle motstandere i neste runde, finner vi også Fossum fra Telemark og Store Bergan og Borre fra Vestfold.

Hvem scoret målene mot Kragerø, spør du?

-Det første var et kanonskudd fra høyresiden signert Ane Andresen. Det andre målet fikk Stine Alida Wahlin Hansen æren av å sette i mål. men ikke uten at Emma Pettersen må krediteres for et flott forarbeid. Den perfekte avslutningen fikk vi da Iselin Glomset sendte avgårde en rakett som laget kremmerhus av nettmaskene, forteller en begeistret trener Mellemberg.

At Kragerø fikk et trøstemål på slutten forandrer ikke det faktum at jentene kontrollerte dette oppgjøret fra start til mål.
 

Spillerne måtte kjøles ned etter bragden

Tropevarmen som har feid over landsdelen vår de siste dagene laget en flott ramme rundt kampen. Det samme gjorde de mange tilreisende foreldresupporterne. Det gikk så hett for seg at jentene måtte kjøle seg ned i sjøen etter kampslutt. Vel fortjent, jenter. Grattis!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift