Foreldremøte for nye medlemmer

Tirsdag 13. november ble foreldre til barn fra 2012-kullet samlet til informasjonsmøte i peisestua på Karuss.


På bildet over ser du styreleder i Våg FK, Trond Blattmann, informere foreldrene om klubbens organisasjonsplan og sportsplan.

2012-kullet består av de aller yngste fotballspillerne som har deltatt på klubbens "Minifotball" gjennom høsten. Tidligere i uka ble de altså samlet for å få informasjon om veien videre inn i 2019-sesongen. 2019 er det første året dette årskullet får muligheten til å bli fullverdig innrullert som medlemmer i Våg FK. Fotballtilbudet gjennom høsten har vært et lavkost-tilbud der ungene har fått hver sin minidrakt, samtidig som de har hatt tilgang på banefasiliteter og utstyr slik at kampene kunne avvikles.

Fotballgøy på lørdager
Siden skolestart i august har både voksne og barn vært samlet på Karuss kunstgress lørdager mellom kl. 10-12 for å spille kamper og ha det gøy. Som en avslutning på høsten ble alle gruppene invitert til å være gjester under Fair Play Cup på Høstbasaren 20. oktober. Dette gir barn og voksne en forsmak på hva som venter hvis man ønsker å være med videre å spille fotball i Våg FK kommende sesong.

Frivilligheten råder
Det er frivilligheten som genuint preger en fotballklubb som Våg FK. Derfor var det også bare naturlig at alle bidragsyterne på foreldremøtet representerte i kraft av sin rolle som frivillig i klubben. Are Sætervadet var møteleder (valgkomitéen, cupkomiteen og kvalitetsklubbansvarlig). Trond Blattmann (styreleder) åpnet seansen, mens Fair Play ambassadør Ronny Stenberg (Fair Play utvalget) også bidro. I tillegg skulle Jentekoordinator Esther Marie Hansen også kort gjestet møtet, men hennes evalueringsmøter med Vågs jentelag et annet sted på på klubbhuset utfordret timingen på gjestevisitten. Uansett, deltakerne fikk den informasjonen de skulle, og aktuelle jentelag fra 2012-kullet er allerede satt i kontakt med jentekoordinator Hansen.

Her er Power Point-presentasjonen som ble brukt under møtet

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift