Bli med i cupkomiteen, da vel!

I forbindelse med publisering av dugnadsoppsettet, kan du også lese Marit Vatn Jensen fra cupkomiteen sin appell om komitéarbeid i Våg FK

Nederst i denne saken finner du linken til dugnadsoppsettet!

Hei, du som skal på dugnad!

Å jobbe dugnad for en idrettsklubb er gøy - og meningsfullt. Dette gjør du både for barnet ditt og andre fotballglade barn og voksne. Og ikke minst gjør du det for klubben og fellesskapet den gir oss muligheten til å ha.

Vi i cupkomiteen lager kampoppsett og dugnadsoppsett til våre arrangementer. Det er et puslespill med mange brikker, men vi gjør vårt ytterste for at cupene skal bli en god opplevelse for alle. Og når du bidrar med ditt, så hjelper du oss å være med å hjelpe hele miljøet vårt.

Oppgavene kan som dere vet variere, enten det er kioskvakt, parkeringsvakt eller andre viktige oppgaver og roller å fylle under arrangementene. I tråd med veiledning og målsetting fra klubben, skal dugnadsjobben til foreldrene forsøkes mest mulig koordinert med tidsaspektet ditt barn skal være i aktivitet. Dette er effektiv bruk av tiden man som voksen og barn skal utnytte sammen. Enkelte ganger må man kanskje møte litt før, eller til og med bli igjen litt etterpå,. Men pyttsann. Vi gjør det for fellesskapet og det gode miljøet i klubben.

Dugnadsarbeidet legges opp slik at det til enhver tid er mange nok til å dele på oppgavene. På den måten kan man kombinere dugnadsvakten med å følge sitt barns kamper underveis i cupen. Dette avtaler dere med cupkomiteen og hverandre underveis.

Vi i cupkomiteen skulle gjerne hatt flere faste bidragsytere. Målet vårt er å ha nok cupkomitemedlemmer som kan dele på å organisere frivilligheten i forkant og underveis i cupene Våg FK arrangerer. Det er flott å kunne hjelpe til med å gjøre vår fotballklubb best mulig!

Bli med da vel!

Hilsen Marit Vatn Jensen
Cupkomiteen
Heia Våg!

Ta kontakt med Marit på 40462633
Send mail til cup@vagfk.no om du har lyst til å være med i komiteen, eller bare høre litt mer om hva arbeidet innebærer.

DUGNADSOPPSETTET FOR UMBRO CUP 2019

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift