Klubbens nye salgs- og markedssjef er på plass

Torkel Sanner (61) blir Våg FKs nye salgs- og markedssjef fra februar av. I tillegg får han ansvaret for den daglige ledelsen av klubben.

SE VIDEOPRAT MED TORKEL SANNER NEDERST I SAKEN
Eller gå direkte inn på Våg FKs Tv-kanal på YouTube her

 

Det var en tydelig stolt og fornøyd styreleder Trond Blattmann, som på vegne av styret og klubben, ønsket Torkel Sanner velkommen til Våg FK onsdag formiddag. Sin første offisielle arbeidsdag på Karuss har han mandag 11. februar.

Etter en søkeprosess, som startet i november 2018, og innehold flere gode søkere til stillingen, valgte altså styret til slutt å gå for den humørfylte Oslo-mannen som klubbens nye salgsleder. I tillegg til å ha en imponerende cv, kan han også skilte med utrolige 32 NM-gull, samt 2 nordiske mesterskap i svømming. Torkel representerte på det norske landslaget i en periode over 11 år. Imponerende!

Han tok sin utdannelse i USA, og har siden den gang hatt flere interessante næringslivsroller - både "over there" og her i Norge. Han var blant annet salgsdirektør i Storebrand ASA i en periode på 90-tallet, samt at han hadde salgs- og lederansvaret for Kristiansand Avis fra 2006-2009. I tillegg til dette har han i perioder også jobbet med lederutvikling og salgstrening gjennom sitt eget selskap.

Og nå tar han altså fatt på den viktige jobben med å skaffe klubben viktige inntekter, og samtidig bygge gode relasjoner både eksternt og internt. Vi ser fram til den spennende tiden som kommer, og ønsker Torkel velkommen og lykke til som medspiller i Våg FK.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift